AMSTERDAMS VEGANISTISCH: MAMA'S SOEP - Mama's Soup
mamas soup about us

Voordat we ingaan op veganistisch eten, willen we graag de term “veganistisch” definiëren.

Wat is veganisme precies?

Veganisme is een filosofie en manier van leven waarbij alle vormen van uitbuiting en wreedheid zoveel mogelijk worden vermeden ten behoeve van kleding, voedsel of andere doeleinden. De woordenboekdefinitie van veganisme omvat daarentegen alles wat dieren en het milieu ten goede komt, alsook de ontwikkeling van alternatieven waarbij nooit dieren worden gebruikt en het gebruik van dieren in alle opzichten wordt gesteund. Op het vlak van voeding betekent het ook het vermijden van alle producten van dierlijke oorsprong. Het hoofddoel van veganisme is het vermijden van elke activiteit die het gebruik van dieren met zich meebrengt.

Sommige veganisten genieten van het eten van veganistische junk food bar, terwijl anderen de voorkeur geven aan een zeer gezond dieet. Alle veganisten zijn het echter over één punt eens: ze eten geen dierlijke voedingsmiddelen zoals eieren, vlees, melk of honing, en ze vermijden alle producten die op dieren worden getest of waarbij dieren in het algemeen worden gebruikt, zoals het maken van bont.

Omdat veel voedingsmiddelen zijn afgeleid van dierlijk voedsel, ontstaat er de vraag wat veganisten dan wel moeten eten. Wij verzoeken u ons zo spoedig mogelijk te antwoorden. Zij krijgen natuurlijk veganistisch voedsel te eten. Laten we deze veganistische voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde eens nader bekijken.

Wat Zijn Veganistische Voedingsmiddelen Precies?

Nu we gesproken hebben over veganisme als een moeilijke levensstijl, moeten we onze aandacht richten op oplossingen die ons ten goede zullen komen. Dus, wat zijn deze veganistische voedingsmiddelen precies? Waar halen veganistische recepten hun vitamines vandaan? Laten we eens kijken.

Soep

Wij brengen u veganistische soepen, die een geweldige smaak hebben die u gemakkelijk kunt toevoegen aan uw veganistische voedingsmiddelen. Kies voor veganistische soep om je smaakpapillen een groot plezier te geven.

Hamburger

We maken een hamburger patty die is verstoken van vlees en heeft een aparte smaak. U zult het heerlijk vinden om veganistische hamburgers aan uw veganistisch menu toe te voegen, die gemaakt kunnen worden van sojabonen, champignons, noten, granen en zaden.

Desserten

Veganistische desserts bevatten geen producten zoals eieren, zuivel, dierlijke gelatine of honing. Vegan brownies, Oreo’s en Tahini koekjes zijn drie van de meest populaire desserts. Is het niet heerlijk? Dus, zijn oreo’s veganistisch? Ons antwoord is ondubbelzinnig veganistisch.

Salade

Vegan salades zijn een geweldige optie voor degenen die graag verse greens eten. Waarom probeer je niet onze proteïne-verpakt vegan salades? Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden van tafel zult gaan.

Taart

Het voedsel dat zowel veganisten als lijners tevreden stelt… Veganistische taart! Het bevat geen geraffineerde suiker of gluten. Je kunt een zoete crisis vermijden of een fantastische verjaardagstaart hebben met veganistische taarten.

Snacks

Het kan geen kwaad om veganistische snacks te eten, zoals fruit-notenpasta’s, kikkererwten, smoothies en bevroren druiven wanneer je er maar aan kunt denken. Geniet van je maaltijd.

Best Grilled Sandwiches
The Perfect Fries

So We Took The Challenge…

Leberkas sirloin spare ribs beef kevin. Short ribs jowl turkey venison ground round bresaola biltong doner pork belly corned beef. Beef ribs short loin pastrami tail filet mignon.
– Gordon Ramsey

Waarom zou u ons kiezen?

Als je een veganist bent, zijn we er zeker van dat je veganistische menu’s zou waarderen in de restaurants die je frequenteert.

Als u op zoek bent naar een veganistisch restaurant, moet u nergens anders heen gaan zonder eerst gedag te zeggen tegen Mama’s Soup, het beste veganistische restaurant van Amsterdam.

Na het proeven van de veganistische producten die wij met grote zorg voor u hebben bereid, zult u niet eens overwegen om naar een ander veganistisch restaurant in Amsterdam te gaan.

Mama’s Soup is ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals zakenlunches, vergaderingen, verjaardagsfeestjes, diëten, bedrijfsfeesten en speciale dagfeesten.

Ook voor uw collectieve uitnodigingen en zakelijke diners kunt u bij Mamas Soup Catering terecht. Vers gekookt en thuisbezorgd met de lekkerste maaltijden van Hoofddorp en omstreken.

Mama’s Soup Catering Delivery | 15% korting met de code: MAMAS | Soepen, Salades, Pasta, Burgers

Glimlach, je bent bij Mama’s Soup!

Smile, you’re at Mama’s Soup!

Interested? You can order them here:
Aloe Vera Drink : Tropical Zero 250 ml (No Sugar)
In this refreshing thirst-quencher, we’ve combined the best of the famous aloe vera plant with delicious, natural fruit flavors.
 3,25
Earth Water

Earth Water

 3,00
Verse sinaappelsap (250 ml)

Verse sinaappelsap (250 ml)

 2,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show
Start Order