Gezonde Pompoen Curry Soep voor Halloween - Mama's Soup
Roasted pumpkin curry soup

Gezonde pompoen curry soep is al lang een favoriet voor Halloween en Thanksgiving. Het is zowel een gezonde als gemakkelijke manier om een ​​hongerige menigte te voeden en het is ook een geweldige manier om de feestdagen in stijl te beginnen. Hier zijn een paar feiten om in gedachten te houden als je dit jaar begint met het plannen van je gezonde eetfeest.

Best Grilled Sandwiches
The Perfect Fries

Het is mogelijk om pompoen op verschillende manieren te gebruiken

Een feit dat iedereen zou moeten weten, is dat pompoentaart ongezond is. Hoewel er niets inherent mis is met de suikerachtige, boterachtige traktatie, heeft het veel te maken met het feit dat zovelen van ons er geen probleem mee hebben een heel bord ervan op te eten zonder zelfs maar te beseffen hoeveel vet, suiker en calorieën het bevat . Als je soep aan die vergelijking toevoegt, is het niet zo’n slecht idee, maar de meesten van ons kunnen gemakkelijk vermijden om zich over te geven als we eenmaal meer te weten komen over alle ingrediënten die in de traditionele versie passen. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds manieren om een ​​gezonde soep te maken zonder een hele lading onnodige calorieën te verbruiken.

Stap voor stap Gezonde Pompoen Curry Soep maken

Gebruik om te beginnen verse producten in plaats van ingeblikt. Er zullen altijd klachten zijn over ingeblikte pompoen die weinig tot geen voedingswaarde bevatten. Gebruik in plaats daarvan babytomaten of licht gebakken groenten in plaats van de gedroogde of geplette zaden die in de meeste versies worden gevonden. Je kunt ook nootmuskaat, kaneel of vanille gebruiken om je soep een andere smaak te geven, maar onthoud dat de meeste versies uiteindelijk als pompoentaart zullen smaken. Gebruik gezonde ingrediënten, zoals zaden met weinig calorieën en veel voedingsstoffen, en vergeet niet om ook wat vezels en eiwitten toe te voegen.

Gezonde Pompoen Curry Soep is ook heel gemakkelijk te maken als je je ingrediënten al voorbereid koopt. Veel stoofschotels en recepten bevatten al pompoenpitten, aardappelen, pompoen en verschillende andere caloriearme ingrediënten die gezond en goed voor je zijn. Koop je bijvoorbeeld biologische pompoen, dan is het nog makkelijker omdat je geen extra suiker hoeft toe te voegen om het gerecht zoeter te maken en het nog steeds naar pompoen smaakt.

Bij het bereiden van de soep, moet je beginnen met het voorbereiden van alle ingrediënten voordat je begint met koken. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met een kokende puinhoop, wat vaak een van de problemen is bij deze soep. Begin vervolgens met het toevoegen van kokosmelk, kippenbouillon en plantaardige olie op middelhoog vuur in de pan. Laat al deze ingrediënten mengen en breng het vuur dan langzaam tot middelhoog om de pompoen te koken tot hij bijna verbrandt.

Als de pompoen bijna klaar is, voeg je de geraspte wortelen, peterselie en groene uien toe. Maak vervolgens af met de gewenste hoeveelheid kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Al met al is deze Gezonde Pompoen Curry Soep heel makkelijk te maken en de ingrediënten zijn meestal erg betaalbaar. Het maakt een geweldige maaltijd die zowel gezond als lekker is.

Ook voor uw collectieve uitnodigingen en zakelijke diners kunt u bij Mamas Soup Catering terecht. Vers gekookt en thuisbezorgd met de lekkerste maaltijden van Hoofddorp en omstreken.

Interested? You can order them here:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show
Start Order