Over Ons - Mama's Soup

Over Ons

Mama's Soup is een smaakavontuur dat je smaakpapillen en je gezondheid aanspreekt. Elke soep, maaltijd en snack wordt met huisgemaakte warmte en zorg bereid. Wij zien eten niet alleen als een bron van energie, maar ook als een uiting van liefde. Mama's keuken brengt warmte en liefde in elk recept, zodat een maaltijd niet alleen vullend is, maar ook zinvol.

Ons Verhaal

Mama’s Soup is een familiebedrijf en we bereiden onze maaltijden voor jouw gezin. Lekker eten, gezonde voeding en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Voor lekker eten, goede herinneringen en een gezonde levensstijl staat Mama’s Soup altijd voor je klaar!

Bij Mama’s Soup streven we ernaar gezonde maaltijden te bereiden die zijn afgestemd op individuele dieetwensen. We bieden veganistische, vegetarische, glutenvrije en lactosevrije opties, evenals aanpasbare menu’s die kunnen worden aangepast aan specifieke smaken of allergieën.

We zijn gespecialiseerd in het creëren van speciale evenementen voor zowel privé- als bedrijfsklanten. Als full-service cateraar bieden we eten, service en stijl die uniek zijn voor jouw evenement. Of je nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement organiseert, wij hebben het perfecte menu voor jouw wensen. Ons ervaren team zal samen met jou een menu samenstellen dat past bij jouw smaakpapillen. Alle gerechten worden dagelijks vers gekookt en bij je thuis bezorgd in Hoofddorp, Haarlem, Heemstede Amstelveen of Amsterdam.

mamas soup about us
gluten-free

We Houden Van Groen

Hallo! Wij, Mama’s Soep, zijn er trots op dat we je gezond, zelfgemaakt en heerlijk eten kunnen aanbieden. We streven ernaar om gezond te eten en te genieten van heerlijke maaltijden met je geliefden. Of je nu veganist/vegetariër bent of een glutenvrije levensstijl hebt, Mama’s Soep biedt een menu dat aan jouw wensen voldoet.

Bij Mama’s Soup bereiden we onze maaltijden met de meest verse en natuurlijke ingrediënten. Met jouw gezondheid in gedachten vermijden we toevoegingen en streven we naar een natuurlijke smaak in elk van onze recepten. Onze zelfgemaakte maaltijden voeden niet alleen de maag, maar ook het hart.

Als je een vegetarische of veganistische levensstijl volgt, ben je bij Mama’s Soup aan het juiste adres. Ons menu biedt veel vleesvrije opties zonder afbreuk te doen aan de smaak. Ontdek de perfecte harmonie van groenten, peulvruchten en natuurlijke eiwitbronnen.

Als je glutenintolerant bent of de voorkeur geeft aan een glutenvrij dieet, biedt Mama’s Soup je graag een zorgvuldig samengesteld menu. Ontdek de smaak van een glutenvrij dieet en geniet terwijl je voor je gezondheid zorgt.

Als je deel wilt uitmaken van de Mama’s Soup-familie en wilt genieten van onze heerlijke maaltijden, heten we je van harte welkom in onze winkels. Je kunt ook via online platforms bestellen en de gezonde smaken bij je thuis laten bezorgen.

mamassoup-about-us

We make real food by hand, fresh to order.
It’s not the fastest way – it’s the right way.

 

De magie van zelfgekookt eten is dat elk bord een persoonlijk tintje heeft. De tijd die ik in de keuken doorbreng herinnert me er elke keer weer aan hoe waardevol het is om eten te delen met degenen die ik liefheb. Voor mij is koken een uiting van liefde en zorg. Elke hap vertelt een verhaal en gezond eten maakt deze verhalen betekenisvoller.

Voor mij is de keuken een ruimte van zuivering en creativiteit. Als jij gelooft dat elke maaltijd een kunstwerk is, dan nodig ik je uit in de magische wereld van gezond en heerlijk eten.

signature-white

Vegetarisch Eten

Vegetarisch eten vertegenwoordigt een eetcultuur die zich onderscheidt door zijn hoge voedingswaarde en natuurlijke smaken. In plaats van vleesproducten bestaat dit dieet meestal uit groenten, peulvruchten, granen, fruit en plantaardige eiwitbronnen. Een vegetarisch dieet is niet alleen gezond voor het individu, maar ook een milieuvriendelijke optie. Het bevordert de gezondheid van het hart door een menu aan te bieden dat verrijkt is met veel vezels, antioxidanten en gezonde vetten.

awards

Volledig Uitgerust Cateringbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van speciale evenementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als een full-service cateraar, bieden wij het eten, de service en de stijl die uniek zijn voor uw evenement. Of u nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement organiseert, wij hebben het perfecte menu voor uw behoeften. Ons ervaren team zal samen met u een menu samenstellen dat uniek is voor uw smaak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

show
Start Order