Cateraar - Mama's Soup

Cateraar

Wij bereiden met zorg gezonde lunches en diners met verschillende variëteiten. We werken ijverig met ons team om u de beste service te bieden bij uw bestelling.

Elk evenement heeft een verhaal te vertellen

Laat ons je helpen om van jouw evenement of organisatie een gedenkwaardige gebeurtenis te maken met onze betrouwbare, professionele cateringdiensten!

mamas soup about us

Onze heerlijke menu’s, elegante presentaties en aandacht voor detail zullen je gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen.

gluten-free

Wij verzorgen al uw cateringbehoeften in hotels zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Zorg ervoor dat u vandaag nog boekt!

Hoe Het Werkt?

Onze Passie

We beloven je de meest verse, lokale ingrediënten, handgemaakte gerechten besprenkeld met onze unieke grillige elegantie en uitzonderlijke service.

Catering

Spicy jalapeno bacon ipsum dolor amet jowl brisket burgdoggen, meatball bresaola bacon boudin tri-tip pork.

Onze Maaltijden

Vers, lekker, warm, hygiënisch bereid en artistiek gegarneerd eten.

Kies Een Maaltijdplan

Kies je maaltijdplan uit onze uitgebreide menu’s.

Uw Bestelling Plaatsen

Kies je eten en bezorgdatum. Weet je niet zeker hoeveel je moet bestellen? Voeg je aantal personen toe voor advies en om de prijs per persoon te zien.

Ontvang bevestiging & geniet

We bevestigen je bestelling en sturen je een sms wanneer de bestelling is geaccepteerd en op de dag van levering.

CONTACT OUR PARTY PLANNER


    Volledig Uitgerust Cateringbedrijf

    Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van speciale evenementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als een full-service cateraar, bieden wij het eten, de service en de stijl die uniek zijn voor uw evenement. Of u nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement organiseert, wij hebben het perfecte menu voor uw behoeften. Ons ervaren team zal samen met u een menu samenstellen dat uniek is voor uw smaak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

    show
    Start Order